Sabtu, 27 Agustus 2016

Centrul de Sanatate Hippocrates -SUA vindeca boli cronice prin dieta cruda

Centrul de Sanatate Hippocrates -SUA vindeca boli cronice prin dieta cruda | Centrul de sănătate Hippocrates(Statele Unite)

Site-ul oficial din SUA http://www.hippocratesinst.org


Centrul de Sanatate Hippocrates -SUA vindeca boli cronice prin dieta cruda
Brian Clement și soția lui, Anna Maria Clement, una dintre oamenii de știință ai lumii, expertă în analiza celulelor de sânge, amândoi doctoranți în domeniu, sunt directori din 1980 ai Institutului de Sănătate Hippocrates din West Palm Beach, Florida, SUA, care a ajuns pe PRIMUL LOC din lume, privind numărul de vindecări anuale. Brian Clement are peste 68 de ani, iar sotia sa peste 60.

Împreună au adoptat acum 40 ani dieta fără foc, dedicându-și viața cercetării biologice cât și răspândirii pe întregul glob a acestor descoperiri. Brian Clement are o activitate intensă care cuprinde conferințe și cursuri în privința sănătății în întreaga lume, este frecvent invitat al televiziunilor, radiourilor naționale și internaționale, fiind și un expert de resurse pentru diferite publicații americane. Dacă vedeți o poză cu acești oameni, nu vă va veni să credeți ca au peste 60 de ani.
Iata un interviu cu Brian Clement la o televiziunea americană – în scris…
B.C. Sunt un medic naturist si conduc un centru de sanatate in sudul statului Florida. Avem aceasta activitate de 52 de ani, oamenii vin la noi pentru doua motive: fie sa-si recapete sanatatea sau sa lupte cu procesul de imbatranire prematura.

Succesul vine din pasiunea pe care o am lucrand in acest domeniu. Cand vezi in actiune potentialul uman este remarcabil si vad asta in fiecare zi.
Institul Hippocrate din Florida este un loc unde se practica ingrijirea sanatatii asa cum este normal ca ea sa se faca, un loc unde vin oameni din toate colturile lumii, multi dintre ei au boli foarte grave si li s-a spus ca vor muri in cateva saptamani sau luni, altii care vin sa lupte impotriva procesului de imbatranire prematura, si ii educam cum sa isi ia responsabilitatea pentru viata lor.
Se trateaza boli precum cancer, scleroza multipla, parkinson… boli din aceasta categorie.
Suntem cel mai vechi centru de medicina complementara de pe Pamant. COmplementar inseamna sa “completezi” starea de sanatate a unei persoane, mai degraba decat a segmenta si izola asa cum face medicina alopata. Noi luam in considerare intreaga persoana. Ne preocupa fiecare aspect al individului, oferindu-i ce are nevoie penru a deveni sanatos.

Am primit o recunoastere internationala prin care Centru nostru este considerat cu cel mai de succes in tratarea olilor deosebit de grave de pe Pamant. Facem studii clinice de mai bine de 50 de ani. Noi azi ne-am pierdut simtul natural al normalitatii, nu ne mai aducem aminte ca mancarea este importanta, ca atitudinea este totul, ca miscarea si exercitiile fizice sunt esentiale. Cu doar 3-4 generatii in trecut, aceste lucruri faceau parte din viata de zi cu zi. Astazi noi trebuie sa avem sali de sport, TV, magazine special dedicate santatii. Totul era organic inainte de cel de-al doilea razboi mondial. Acum pe glob are loc o miscare Bio (a produselor organice) care se raspandeste rapid. Dar ce s-a intamplat de noi nu mai intelegem bazele unei vieti sanatoase si frumoase?

Primul lucru este ca omul sa-si asume responsabilitatea pentru intrega lui existenta. Daca nu faci asta, nimeni nu se va face bine. Astazi, intregul sistem de asigurare medicalaeste practic o… FRAUDA. De ce este o frauda? Pentru ca pacientul trebuie sa vina la cineva ca omul s atrebuiasca sa depinda de acel “specialist”. Noi vrem sa il facem pe fiecare om independent sa cunoasca tot ce trebuie pentru a se vindeca.

I: Cand vine un bolnav care este primul lucru pe care il faceti?
Primul lucru este sa ii consiliem prin personalul medical, psihologi si fizioterapeuti, toti impreuna actionand ca o echipa. Vorbim cu pacientii, analizam fisele lor, fiecare urmeaza apoi un program de educatie, conform cu nevoia lor, 30 de cursuri diferite pe saptamana. Dupa ce termina acele cursuri, ei incep sa capete control asupra vietii lor, asupra a ceea ce sunt.

Haideti sa vorbim despre Dieta, sa izolam un aspect.

1. Dieta pe care un om obisnuit o are este o dieta pregatita de catre Industrie, Industria carnii si laptelui. Ei ne spun ca murim daca nu consumam proteine din carne. Eu nu am mai consumat niciun produs animal de mai bine de 35 de ani. Sunt vegan, alaturi de alte sute de mii de oameni. De 52 de ani la acest Institut, e la fel…. dieta vegana.

2. Industria lactatelor ne spune ca oasele noastre se vor sfarama daca nu consumam lapte, branza etc. Dar chiar aici la Los Angeles, dar si in alte parti ale lumii, cercetari ale unor universitati arata unele lucruri: dieta lactata e printre principalele cauze de osteoporoza! Asa ca noi le oferim oamenilor hrana organiza, bazata pe vegetale care sunt studiate nu numai de catre specialistii nostri, ci de multi din intrega lume, aratand ca aceasta dieta vegana aduce sanatatea. Ce anume din aceste alimente promoveaza sanatatea? Fitochimicalele. Fitochimicalele reprezinta cea mai importanta descoperire a stiintei nutritionale din intrega istorie. Acum stim ca in aceste plante exista substante care previn si lupta cu boala.

De asemenea ele ajuta si la prevenirea imbatranirii premature. Nu e vorba doar de dieta. Cea mai importanta este psihologia. Daca nu iti schimbi mentalitatea, nu iti vei schimba atitudinea si stilul de viata, nu vei pasi in fata si vei incepe sa mananci hrana potrivita si sa te trezesti in fiecare zi pentru a face exercitiile fizice. Daca nu te pretuiesti pe tine insuti, atunci nu vei fi capabil sa evaluezi corect ceea ce faci. Aducem acestor oameni o transformare a propriei lor vieti. Psihoterapia, facuta cum trebuie, nu creaza dependenta.

Intr-o ora sau doaa poti transforma oameni doar aratandu-le ceea ce blocheaza viata lor. Acesta este probabil cel mai important aspect. Apoi vorbim desigur despre exercitiul fizic, nu doar pentru a arata bine, ci pentru beneficiile pe care le aduce sistemului imunitar si intregului organism. Unul din ultimele mele studii, facut timp de 3 ani si jumatate, am studiat 27 de cercetari facute pe tot globul despre imbatranire, cartea se numeste “Longevitate. Trairea vietii fara limite”. Ar trebui sa vedeti ce spun toti acesti cercetatori ca daca ati face doar un exercitiu aerobic mediu (ca mersul pe jos), 50% din oameni cu dementa, pierderi de memorie, Alzheimer, nu ar mai avea aceste boli. Depresia r fi inlaturata, alte 50%. Acestea sunt studii facute pe tot globul. deci informatia exista.

Dar de ce nu ajunge informatia de la cercetari la populatie? Pentru ca sunt interese comerciale care impiedica asta. Ei iti spun ca mancarea fast-food e buna pentru tine (vezi reclamele), iti spun ca aceste substante toxice sunt ceva fara de care nu poti trai. Ei platesc ca asta sa apara in manualele scolare, incepand cu gradinta… ajungand la facultate. Nu este deplasat ceea ce spun. Acesta este Adevarul si ar fi bine sa ne trezim cu totii, pentru ca daca nu ne trezim, vom merge la culcare.

Nikita Khrushchev i-a spus lui Kennedy in 1962: “Nu e nevoie sa va bombardam. Va veti ucide singuri, din interior.” si chiar asta facem, distrugem aceasta natiune si exportam aceasta distrugere in intreaga lume. Nu este numai in SUA… Astazi, unul din trei, avem cancer. In anul 1900, procentul era de 3%, asa cum este acum in tarile in curs de dezvoltare. Ceea ce este si mai ingrijorator este ca in urmatorii 50 de ani, 50 % din populatie va face cancer. Sa privim autismul.

Nu cu mult timp in urma, doar 1/10000 de copii se nastea cu autism. Astazi? 1/150. Sunt acele chimicale din mediul inconjurator care afecteaza creierul si creaza conditii favorabile pentru dezvoltarea autismului. Si ce spune medicina clasica despre aceste boli? “Nu se cunoaste cauza lor!” Diabetul? In deceniul nostru are loc o crestere cu 750%! Explosiv! Dar nu datorita cresterii obezitatii? Si d eunde credeti ca vine obezitatea? Industria care vinde astfel produse… Noi trebuie sa oprim asta! Putem face aceeasi bani, sa reconstruim aceasta natiune din nou, sa facem o economie puternica dar facand ceea ce trebuie facut.

I: Spune-ne despre programele de la Centru…
SUnt 21 de zile de program, se poate sta si mai putin, dar majoritatea isi suna sefii sa le spuna ca vor sa stea mai mult. Este ca un tren care pleaza din punctul A si se incheie in punctul Z. In fiecare zi, privim la diverse aspecte, la cine sunt ei de fapt si cum “functioneaza” in lume. Ii invatam pe oameni notiuni esentiale de anatomie, biochimie asa incat orice copil sa le poate intelege. Le aratam ca si cel mai sanatos magazin are 85% din alimente ce nu sunt bune. Le vobim de suplimente… peste 95% din suplimente sunt chimicale, multe dintre ele produse de industria farmaceutica si foarte periculoase. Nu fac ceea ce spun ca fac, dar in schimb fac rau, slabesc sistemul imunitar. Asa ca noi facem lucruri practice, ii ducem intr-o bucatarie si le aratam cat este de usor sa prepare hrana potrivita. Le aratam cum gatitul distruge hrana. In activitatea noastra de 52 de ani, s-a vazut, cu sute de mii de oameni care si-au restabilit santatatea si au impiedicat procesul imbatranirii premature care vrea sa ne ucida inainte de vreme.

I: De fapt ei vin sa invete ceea ce voi le predati.
Absolut. Oricine crede ca s-a vindecat in doar 3 saptamani, nu a fost diagnosticat corespunzator.

I: Dar cel putin ei invata ceea ce voi le predati si banuies ca aplica apoi ceeea ce au invatat.
Exact. CAnd pleaca de la noi, ii consiliem pentru intrega lor viata. Ne trimit analize de sange pe care le evaluam, analize imagistice, ne pun intrebari. Asta ii face sa ramana pe drumul cel bun.

I: Interesant. Acesta este un program al Schimbarii Stilului de Viata…. chiar asta face … schimba vietiile lor. Oamenii platesc o taxa destul de substantiala, aceasta probabil face sa fie si mai atenti.
B.C.: Da. Banii au rolul lor. Pe de alta parte vedem cat de dependenti suntem de dulciuri, sare, de vechile oboceiuri alimentare. Aceste lanturi incercam sa le rupem.

I: Am o intrebare. Care este dieta ta? Pentru ca banuiesc ca ceea ce ii invatati pe ei, practicati, nu?

B.C. Dieta mea este formata numai din vegetale, fara niciun produs animal. Seminte germinate, nuci, cereale, muguri, leguminoase,multe sucuri, cum este cel verde de grau, sucuri verzi, salate multe. 100% vegan, 100% organic si 100% crud.

Un alt lucru pe care l-am invatat este ca daca mananci mai putin, traiesti mai mult si cu mai putine boli. Acum am ajuns la 60 de ani si nu e usor sa admitem ca am ajuns aici…

Centrul de Sanatate Hippocrates -SUA vindeca boli cronice prin dieta cruda Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Admin

0 komentar:

Posting Komentar